malmberg

de toerist

HNB Uitgeverij Nelissen

Fundamentaal communicatie educatie

mybusinessmedia

pubmedia

Studio Bilbao

extra pk

bitetesters

WebdesignProPlus

Bhon Stafleu van Loghum


 

Wat opdrachtgevers zeggen

 

Malmberg
“Avyola heeft een aantal jaren als interim trafficmanager bij Malmberg gewerkt. Ze is een echte professional, met een grote focus op het realiseren van de doelen van de projecten binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit, en daarnaast oog voor de prettige onderlinge samenwerking. Door haar brede kennis en ruime ervaring draagt zij bij aan het oplossen van issues binnen projecten, ook als die zich buiten haar taakgebied bevinden. Ik heb waardering voor haar bijdrage aan Malmberg.”

Karel Hupjé, manager Realisatie Unit Uitgeverij Malmberg

 

Pubmedia
“Pubmedia werkt al een tijdje samen met Avyola. Ze heeft veel ervaring in het geven van cursussen en In-companytrainingen op het gebied van realisatiemanagement, implementaties van nieuwe planningssystemen, beeldredactie en rechtenregeling. De cursus Beeldredactie scoort als waardering gemiddeld een 7,8! “Als deskundige verdient ze een 10!” oordeelde een cursist in oktober 2014. Het is ook prettig samenwerken vanwege haar enthousiasme!”

Marjolijn Margadant, directeur/uitgever Pubmedia

 

Kimmic concept & design
“We werken graag samen met Avyola omdat alles dan 'op rolletjes' verloopt: planningen worden gehaald en de kwaliteit blijft gewaarborgd. Avyola heeft altijd een inventieve oplossing t.b.v. het realisatietraject indien processen anders uitpakken dan gedacht. 'Hoe drukker hoe beter' is hoe wij Avyola kennen. We hebben samen ± 10 jaar lang met veel enthousiasme o.a. lesmethodes gemaakt voor uitgeverij Malmberg en daar zijn we trots op. Op naar de volgende 10 jaar zou ik zo zeggen!”

Kim Bogaerts, Kimmic concept & design

 
 
Bite-testers
"Zelf heb ik de afgelopen 2,5 jaar enorm prettig met Avyola samengewerkt. Binnen verschillende projecten, maar ook hebben haar adviezen mij, als jonge ondernemer, mijn bedrijf erg vooruit geholpen."

Simon Damme, Bite-testers